4,6 / 5 uit 28 Google Reviews
4.6/5
Be part of the Pack, spreading Happiness Since 2013

Leveren & verzendkosten

Hier vind je de manier waarop wij leveren. We helpen je graag op weg!

We hopen dat deze pagina je helpt om je vragen te beantwoorden. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Leveren van je bestelling

Wij doen ons best je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00u worden besteld, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de afrekenpagina kies je zelf de gewenste dag en plaats van aflevering. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en verzendkosten. Voor alle bestellingen uit Nederland rekenen wij geen verzendkosten.

Wij leveren via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen maar krijg je altijd een track en tracé code via de e-mail toegezonden. Je kiest zelf het levermoment en de afleverplaats in het afrekenproces.

Meer ontdekken? Bekijk de meest gestelde vragen hier